Előjegyzések

2023. április 1-től változik a szakrendelésre történő előjegyzés rendje.

1. Mobil számon is lehet hívni a szakrendelőket!

2. Személyesen is lehet időpontot egyeztetni.

Mózer Főorvoső tájékoztatása szerint bizonyos hiba miatt az urológia a vezetékes számon közvetlen tárcsázással nem elérhető, csak az 512-999-en keresztül, a telefonközponos segítségével. A többi szakrendelés melléke (remélhetőleg) közvetlen tárcsázással hívható. 

 

Felhívom mindenki figyelmét, hogy időpontot csak a beutalón szereplő adatok megadása mellett lehet kérni, ez érvényes a felhő alapú beutalókra is. Ez a szabály azért van, hogy a beteg ne tudjon ide-oda bejelentkezni a háziorvos tudta és beleegyezése nélkül, és ne az állapotának, betegségének  megfelelő szakrendelést vegye igénybe, illetve ne kérjen szakorvosi ellátást olyan problémára, amit a háziorvos is tudna rendezni.

 

Természetesen a nem beutaló köteles szakrendelések  (urológia, nőgyógyászat, általános és baleseti sebészet, onkológia, bőrgyógyászat, fül-orr-gége, szemészet) továbbra is szabadon igénybe vehetők, időpont egyeztetéssel.

 

Vérvételre nem az SZTK számán kell időpontot kérni!  Akár oda, akár a Széchenyire, Szandára, vagy a MÁV Kórházba kívánnak menni, minden esetben a 06-21-383-37-68-as számot kell hívni!